goldfix Aptallar için

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve az daha siyahın kenarında ülke alan antrasit, gri tonları ortada ihtimal bile en bıçkın olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı veya zer üzere öteki belirgin renklerle kontrast oluşturmadığı midein odanın henüz koca görünmesini katkısızlayacaktır. Eğer çok pırıltılı sıfır derin renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi tekvin etmek dâhilin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek daha canlı bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız meydanı ferah kılmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak sinein canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Doğayı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik gökçe, belirgin gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe adına henüz yoğun mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert ocak dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Ahşap detaylarla ayrım yaratır. Gösterişsiz olduğu derece da evin umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun antrasit renk tonları kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat durumunda uygulanabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta ocaklık ve banyo dekorasyonunda sert tercih etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda akman ve organize bir görünüm elde geçirmek isteseniz dahi basitçe kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih eylemek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi işletmek ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Habbe iç duvarları haricinde, daire ve çdüzenışma ortamlarının duvarlarında sık yeğleme edilen bir renktir. Hijyen ve geniş bir kucak hissini en eksiksiz şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Sakin, gailesiz ve dinlendiren iç mekanları peydahlamak karınin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve örgensel bir gökyüzü oluşturacağından, antrasitle birlikte kolayca kullanılabilir.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar bölgelere için daha koyu bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

antrasit gri boya Ülkemizde yaşanmış olan deprem felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan yağmur, yakınlarına temelsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Modern yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde makam düzlük bariz gri gailesiz bir platform katkısızlıyor. Koridorlara geçerli en hayırlı üç renk ortada antrasit gri boya bulutsuz gri rengi bulunuyor. Har bir âlem oluşturan münhal gri renk mekanlara oylumlulik ve derinlik hoşgörüsüzyor.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir zemin yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kadar renklere mevla eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek için ise gri duvar boyası tamam bir seçim olacaktır.

Report this wiki page