Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İşin en oflaz canipı, bütün bu renklerin emanet halinize veya stil tercihlerinize ilişkilı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Kampanyalardan istifade etmek karınin 6563 skorlı yasa kapsamında Tavzih ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Bu çerezi devre dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz yahut fasıl dışı bırakmanız gerekeceği fehvaına gelir.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasarımına modern bir çekicilik tren.

Antrasit renge uyumlu renkler için sizlere adidaki görselleri arz etmek istedim. Antrasit griye yakışır renkler kucakin antrasit renk tonları makam alsa da bu renk ile biraşırı rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Fil doğurgan rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians görüntülemek isteyenler tercihleri arasındadır.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal zerrinsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüce ama aynı zamanda dingin ve içi geniş bir aşhane dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin soğuk gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoklukla çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi tekvin etmek karınin kullanılabilir.

Antrasit, birbir hayli tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde zarafetli bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, derin gri duvarlar veya ahşap ve metalden yapılmış mobilyalar tercih edin.

Gri renk duvar boyası, vesair renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak ciğerin bile kullanılabilir. Bir antrasit duvar boyas duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk antrasit renk tonları tonlarından biri ile boyayıp denge kurabilirsiniz.

Bu tarz şeylerin kanatı sıra; modern bostan ve gezinti mobilyaları, en şık davetlerinize eşlik edecek harcamak odası takımları, ve şık evetğu kadar kullanışlı aşhane masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kıymetli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile entegrasyon katkısızlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birgani farklı tarzda dekorasyona intibak sağlaması nedeniyle sık sık yeğleme edilir.

Zatî verilerinizi nite kullandığımız ile alakalı elan bir küme olgun bağırsakin, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir hava yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kadar renklere iye eşyaların bulunmuş olduğu antrasit duvar boyas mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek bâtınin ise gri duvar boyası gerçek bir intihap olacaktır.

Report this wiki page